افزایش تولید چای خشک در کشور

ایسنا/گیلان رئیس سازمان چای کشور گفت: بیش از ۱۸ هزار تن چای خشک ایرانی در کارخانه های چای شمال کشور تولید شد.

حبیب جهانساز در جمع خبرنگاران گفت: از اردیبهشت با آغاز چین برگ سبز چای تاکنون ۱۸ هزار و ۳۰ تن چای خشک با کیفیت در کارخانه  های چای  گیلان و مازندران تولید شد.

 وی با اشاره به اینکه این مقدار چای خشک از ۸۰ هزار و ۱۳۵ هزار تن برگ سبز تولید شده، افزود: پیش بینی می شود  تا ۳۰ مهر پایان چین برگ سبز به  ۱۰ هزار تن  دیگر افزایش یابد.

 جهانساز، شرایط مناسب آب و هوا، توجه دولت به صنعت چای و پرداخت وام بهزراعی، افزایش رغبت چایکاران برای تولید، افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای و همت کارخانه داران در تولید را از مهمترین دلیل افزایش ۱۲ درصدی تولید چای خشک با کیفیت  اعلام کرد.

 رئیس سازمان چای کشور تصریح کرد: گیلان و مازندران ۵۵ هزار خانوار چایکار و ۲۵ هزار هکتارباغ چای دارد که ۹۰ درصد چای کشور  فقط در گیلان تولید می‌شود.

 وی با اشاره به اینکه چایکاران در سه مرحله بهاره، تابستانه و پائیزه برگ سبز برداشت می‌شود، گفت: ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاک از رقم‌های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *